Pol C.


Pol C.

Pol C.

Es de Barcelona (Barcelona)

Registrado el 05-03-2015

Pide Precio Gratis

Pide Precio Gratis en 1 minuto

1

Dices que profesional buscas

2

Hasta 4 profesionales contactan

3

Elige al mejor profesional (o no)

Así es Pol

Este usuario todavía no ha puesto su carta de presentación.

Habilidades

Limpieza y hogar: Limpieza de toldos, cristales, persianas, etc. | Limpieza de sofás, colchones, tapicerías, etc. | Empresa de limpieza | Limpieza y empleadas de hogar

Servicios profesionales y freelance: Decoradores de interiores | Dietista o nutricionista

Reparaciones y obras: Jardineros

Recados y acompañamiento: Otros recados

Mudanzas y Transporte: Mudanzas y portes

Deportes y fitness: Entrenador Personal | Entrenador personal online

Belleza y bienestar: Personal Shopper | Masajes a domicilio

Empleos


CRUM –Friendly Quality Potatoes- (restauració) [del 14 al 28 de gener de 2015] - Càrrec: Cambrer de barra. (substitució) - Tasques: Passe i revisió de plats i begudes, neteja de gots i coberteria, prendre nota als comensals de la barra, i neteja del local. També tenia la funció de cobrar.
FCBotiga Megastore (logística) [de 3 de novembre de 2014 a 11 de gener de 2015] - Càrrec: Mosso de magatzem, a la botiga número 1 en facturació mundial de NIKE. - Tasques: Preparació i manipulació dels articles que es venen a la Botiga Oficial del Barça (Camp Nou). Revisió d’albarans i ubicació del producte, juntament amb activitats que requereix la botiga en moment puntuals, com col·laborar amb els meus companys, tant els caixers com els venedors i superiors.
Gustos Bcn (restauració) [de febrer de 2014 a 26 de novembre de 2014] - Càrrec: Cuiner i cambrer de sala i barra. - Tasques: Preparació del local. Rebre als clients, i servir als comensals ja sigui a taula o a la barra. També faig el tancament comptable de la caixa. Com a cuiner, preparació d’aperitus, tapes i plats i neteja absoluta de la cuina. ( En aquesta empresa he treballat a 2 locals diferents a C/ Comtal 11 i C.C Maremagnum )
Barcelona Activa (eco-jardineria) [de juliol de 2013 a desembre de 2013] - Càrrec: Jardiner (conveni amb l'empresa Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Barcelona) - Tasques: Manteniment d'espais naturals, poda de sanejament i de formació, reg, plantació i adequació del terreny i utilització de màquines com la segadora, la desbrossadora, la motoserra i la bufadora

Estudios


- C.F. de Grau Superior d' Animació i activitats físico-esportives. IES Vall d' Hebron (2010 al 2012). Estudis centrats en l'activitat física i esportiva tant a nivell de grup com individual. Coneixements esportius per a les persones amb discapacitats. Coneixement profund de la anatomia humana.
- Curs d' Eco-jardineria a la Casa d'Oficis de l'Ajuntament de Barcelona. 1 any / 2013
- Carnet de manipulador i aplicador de productes fito-sanitaris. (Bàsic) / 2013
- Curs de manteniment de piscines. 14 h / 2013 -
- Batxillerat Socio-econòmic. Cursat en l' IES La Sedeta

Idiomas

Idiomes: CATALÀ (natiu) CASTELLÀ ( nivell alt parlat i escrit) ANGLÈS (nivell mig parlat i escrit)