Red Balloon G.


Red Balloon G.

Red Balloon G.

Es de Tarragona (Tarragona)

Registrado el 26-02-2015

Pide Precio Gratis

Pide Precio Gratis en 1 minuto

1

Dices que profesional buscas

2

Hasta 4 profesionales contactan

3

Elige al mejor profesional (o no)

Así es Red Balloon

Red balloon és una empresa del sector d’oci i temps lliure, que disposa d’activitats innovadores a la província de Tarragona: l’organització d’excursions, colònies, festes temàtiques i de temporada, activitats d’hora de menjador, així com l’organització d’activitats extraescolars durant el curs, festes i viatges de final de curs i casals d’estiu. També oferim l’organització de parcs de nadal, activitats per festes majors i animació per festes privades com poden ser: aniversaris, comunions, casaments, bodes de plata, etc. En l’àmbit de l’animació turística, oferirem l’organització de tota una programació per temporada per als diferents grups d’edat.

Red balloon està capacitada per oferir el millor i el més competitiu servei; contant amb el nostre equip de coordinadors, animadors i monitors, cadascun amb titulació qualificada. Els nostres treballadors perfeccionen i milloren els seus coneixement i habilitats contínuament, per així poder demostrar i oferir la màxima qualitat de servei.

Equip fundador

Red balloon està fundat per dues joves emprenedores, amb moltes ganes de poder ajudar a les escoles, ajuntaments i entitats turístiques, a crear noves opcions per la diversió i l’aprenentatge dels infants, d’una manera més lúdica.
Treballant des del 2008 per altres empreses, ara decideixen unir-se i crear la seva pròpia, per tal de començar a treballar amb les seves idees.

Les joves emprenedores són les promotores d’aquesta empresa, com també sòcies igualitàries.

La principal motivació d’emprendre aquest projecte ha estat la falta de llocs de treball del nostre sector en la província de Tarragona. També l’oportunitat de crear les nostres pròpies idees i formar un equip de treball jove i independent, ha estat decisiu a l’hora de dur a terme aquest projecte.

Si desitges contractar els nostres serveis o si vols formar part del nostre equip, envian's un correu a info@redballoon.cat o truca'ns a *******
Benvinguts!

Habilidades

Servicios profesionales y freelance: Guías turísticos

Eventos y espectáculos: Monologuista y cómico | DJs | Baile y grupos de música | Organizador despedidas de soltero | Barman para eventos | Caricaturistas | Fotógrafos para eventos | Animadores infantiles y magos | Otros eventos y espectáculos | Organizador de eventos

Empleos


Red Balloon no ha indicado todavía sus empleos.

Estudios


Red Balloon no ha indicado todavía sus estudios.

Idiomas

Red Balloon no ha indicado todavía sus idiomas.