Serveis Atenció Terapèutica S.


Serveis Atenció Terapèutica S.

Serveis Atenció Terapèutica S.

Es de Viladecans (Barcelona)

Registrado el 01-03-2015

Pide Precio Gratis

Pide Precio Gratis en 1 minuto

1

Dices que profesional buscas

2

Hasta 4 profesionales contactan

3

Elige al mejor profesional (o no)

Así es Serveis Atenció Terapèutica

Este usuario todavía no ha puesto su carta de presentación.

Habilidades

Clases particulares: Secundaria | Bachillerato ciencias | Otras clases particulares | Logopeda o especialista TDA-H | Bachillerato humanidades | Oposiciones | Primaria

Empleos


L'experiència del treball dut a terme durant mes de 12 anys amb nens/es amb dificultats d'aprenentatge, ens ha ensenyat a pensar el reforç escolar i l’atenció psicopedagògica com quelcom a construir entre família, professionals i nens, amb la finalitat de crear condicions de possibilitat per a que els nens/es pugin aprendre, i millorin els seus resultats acadèmics.

No podem assegurar l'èxit però si les condicions necessàries que posin al nen en posició de poder resoldre allò que no està dificultant el seu rendiment a l’escola. La nostra manera d'entendre l'acció pedagògica passa per una construcció comuna del treball que s'ha de fer, que inclou el dir i el fer de nen i família per una banda, i les aportacions de tutors, i psicopedagogs referents de l'escola, per l'altra.

Estem especialitzat en oferir classes de reforç a l'estudi, en els diferents nivells i matèries, de l'educació Infantil, Primària I ESO. Totes les classes es fan de manera individualitzada, atenent a la particularitat de cada alumne i a les seves dificultats d'aprenentatge i/o d'accés a l'estudi.

Estudios


PSICOPEDAGOGIA

Idiomas

Castellano, catalán, inglés.