Joan M.


Joan M.

Joan M.

Es de Barcelona (Barcelona)

Registrado el 29-08-2013

Pide Precio Gratis

Pide Precio Gratis en 1 minuto

1

Dices que profesional buscas

2

Hasta 4 profesionales contactan

3

Elige al mejor profesional (o no)

Así es Joan

Benvolguts Senyors:
He vist la seva oferta de feina i m’agradaria molt poder col•laborar amb vostès, ja que Tinc molta experiència en tresoreria, comptabilitat, RRHH, administració i informàtica, especialment en el A3 , el Contaplus i el Excel. He treballat amb varies empreses, com podran veure en el meu currículum, pertanyents a diversos sectors que van des de les Assessories i les telecomunicacions fins a la industria i el comerç. Fen d´ encarregat, atenent al públic i realitzant totes les tasques d’ administració. Realitzo habitualment les liquidacions trimestrals del IVA i IRPF i els pagaments a Acta. del Impost de Societats. Així com les declaracions anuals dels mateixos i la presentació de les comptes anuals. He gestionat sol•licituds d´ aplaçament de pago de IVA, i altres crèdits fiscals. Així com resolució de expedients oberts amb hisenda i Seguretat Social.
Recentment he obtingut el Certificat de Professionalitat en Auditoria i Comptabilitat així com el certificat ACTIC en informàtica.
Pel que no dubtin en posar-se en contacte amb mi.
Atentament
Joan Martínez Vicente

Habilidades

Servicios profesionales y freelance: Asesor contable | Secretaría virtual | Otros servicios profesionales

Clases particulares: Oposiciones | Otras clases particulares | Estadística, Economía, contabilidad y finanzas | Logopeda o especialista TDA-H

Servicio técnico informático: Clases de Ofimática (Access, Excel, Ppoint, etc.) | Técnico informático (reparaciones y mantenimiento ordenadores)

Empleos


Puc aportar 20 anys d´ experiència com a Comptable en empreses de diferents sectors, així com el coneixements obtinguts recentment al obtenir el Certificat de Professionalitat en Gestió Comptable i Auditoria. I també moltes ganes d´ aprendre i treballar en una empresa que en motivi professionalment i poder oferir estabilitat, confiança i obtenir creixement personal i professional.

Estudios


BUP, FPII, Certificado de Profesionalidad en Auditoria y Contabilidad, emitido por la Generalitat

Idiomas

Puc aportar 20 anys d’experiència com a Comptable en empreses de diferents sectors, des de les Assessories i les telecomunicacions fins a la indústria i el comerç. Fen d'encarregat, atenent al públic i realitzant totes les tasques d'administració i comptabilitat. Realitzo habitualment les liquidacions trimestrals de IVA i IRPF i els pagaments a Acta. del Impost de Societats. Així com les declaracions anuals dels mateixos i la presentació dels comptes anuals. També puc aportar, els coneixements obtinguts recentment, amb el Certificat de Professionalitat en Gestió Comptable i Auditoria emes per la Generalitat de Catalunya.