Xavi M.


Xavi M.

Xavi M.

Es de Terrassa (Barcelona)

Registrado el 29-01-2015

Pide Precio Gratis

Pide Precio Gratis en 1 minuto

1

Dices que profesional buscas

2

Hasta 4 profesionales contactan

3

Elige al mejor profesional (o no)

Así es Xavi


Xavier morte és tècnic especialista en jardineria per l´escola rubió i tudorí de barcelona on fa el seu aprenentatge en els parcs més emblemàtics de la ciutat :costa i llobera, laberint d´horta, palauet albéniz i els jardins de mossèn cinto verdaguer.
Amb més de 20 anys d’experiència us ofereix la seva professionalitat per tal de que el vostre jardí millori xavier morte és tècnic especialista en jardineria per l´escola rubió i tudorí de barcelona on fa el seu aprenentatge en els parcs més emblemàtics de la ciutat :costa i llobera, laberint d´horta, palauet albéniz i els jardins de mossèn cinto verdaguer.
Amb més de 20 anys d’experiència us ofereix la seva professionalitat per tal de que el vostre jardí millori estèticament fent servir criteris del disseny de jardins i el coneixement de les espècies vegetals.
També us pot aconsellar per reduir les despesses d’aigua dels espais.
Fent servir criteris del disseny de jardins i del coneixement de les espècies vegetals.
També us pot aconsellar per reduir les despesses d’aigua dels espais.
Treballs que puc realitzar:sembra i regeneració de gespes. Tractaments contra plagues i malalties. Acondicionament de porgues. Desbrossament i neteges. Realització de rocalles

Habilidades

Reparaciones y obras: Poda, talado de árboles y desbroce de parcelas | Jardineros y empresas de jardinería | Paisajistas | Mantenimiento de piscinas

Empleos


He treballat a tecnoflor i jardinatura de terrassa. Fins fa 3 anys treballava com encarregat al centre jardineria l'heura on treballaven per l'administració i clients particulars.

Estudios


Tècnic jardiner

Idiomas

Català i castellà