Daniella R.


Daniella R.

Daniella R.

Es de Olesa de Montserrat (Barcelona)

Registrado el 13-05-2015

Pide Precio Gratis

Pide Precio Gratis en 1 minuto

1

Dices que profesional buscas

2

Hasta 4 profesionales contactan

3

Elige al mejor profesional (o no)

Así es Daniella

A l’atenció del responsable de recursos humans,Fa set anys que he finalitzat la diplomatura en magisteri educació infantil i em trobo en recerca activa de feina.

Disposo de sis anys d’experiència en l’àmbit educatiu. He estat tutora de primer i segon cicle d’infantil, quatre experiències molt diferents que m’han aportat molts coneixements i vivències com a professional i persona.

A més a més darrerament he participat en el disseny i la planificació de les activitats i els continguts de l' univers ninus (ninus. Cat). Ninus és una proposta de metodologia educativa per al segon cicle d’educació infantil que gira al voltant de les noves tecnologies, fent ús del joc i el moviment com a elements motivadors pels nens. Aquesta ha estat una experiència realment molt gratificant i enriquidora per a mi professionalment.

Així doncs, en la recerca d’un nou lloc de treball acord amb les meves expectatives laborals i personals m’he decidit a portar-vos el meu currículum amb la intenció de col·laborar professionalment amb la vostra institució.

Resto a la seva disposició per una entrevista personal per tal d’aprofundir en qualsevol de les dades aportades.Cordialment,


Daniella raffo losada, mestra d’educació infantil

Habilidades

Limpieza y hogar: Otras ayudas en el hogar

Cuidado de personas: Canguros y niñeras (más 3 años) | Cuidadores de bebés (0 a 3 años)

Clases particulares: Clases particulares primaria (en general) | Clases de técnicas de estudio, repaso y apoyo escolar | Academia en general

Empleos


He sido maestra tutora, auxiliar y especialista escolar infantil y también he sido relacionado con el mundo de los niños como canguro, monitora de comedor, monitora de campamento, de colonias y vacacionales deportivos. Experiencia demostrable con niños de 0-9 años de edad.

Estudios


Magisterio educación infantil

Idiomas

Castellano nativo, catalán nativo e inglés nivel medio (cursando estudios)