Israel


Israel

Israel

Es de Sant Quirze del Vallès (Barcelona)

Registrado el 12-02-2021

CONTACTAR CON Israel

es gratis y sin compromiso

Así es Israel

Des del 1984 , la vostra cuina s. L proporciona un servei integral de càtering i de monitors de lleure a més de 50 centres educatius de catalunya, tant públics com privats. Oferim els nostres serveis de càtering i de monitoratge per als alumnes de totes les edats, des d’escoles bressol fins a instituts de secundària, passant per centres d’educació especial i esportius. Treballem a sant quirze, sabadell, cerdanyola, sant cugat, rubí i d’altres pobles i ciutats del vallès. També organitzem casals d’estiu i d’hivern a escoles. El nostre objectiu és aconseguir menjar a l’escola com a casa. A banda dels menús, cada dia preparem més de 500 safates individuals amb menjars especials (sense gluten, sense llet, sense ou, sense porc, de règim...), per poder atendre les necessitats de tots els nens i nenes.

Oferim un servei de càtering “just in time” a tot tipus d’esdeveniments d’arreu de catalunya. Per a col•lectius i entitats socials, esportives, culturals, etc. Ens adaptem a les necessitats de cada client i portem el menjar sempre en les millors condicions. Oferim una gran varietat de menús, des de menjars populars i tradicionals a la cuina més selecte i contemporània. Segons el gust i el pressupost de cadascú. L’experiència i l’eficàcia ens avalen.

Càtering vostra cuina s. L ofereix un gran assortiment de combinacions de menús, en base a unes matèries primeres ecològiques i de proximitat. Mantenim una elaboració tradicional amb l’ajuda de l’última tecnologia. Coneixem els nostres proveïdors per garantir la traçabilitat. Comprem la fruita, el peix i la carn diariament al mercat. Sempre triem les millors peces, les que estan en més bon estat, fet que ajuda a preparar uns menús frescos, amb sensibilitat i bon gust. Els nostres porcs son nacionals, les vedelles de girona, els processats càrnics els comprem als de lleonart de terrassa, de tota la vida, i els pollastres venen de santa perpetua de mogoda. La qualitat del menjar és la nostra raó de ser.

El nostre objectiu és cuinar plats sans i equilibrats, però amb caràcter perquè cada dia gaudeixin del dinar. Cuinem per a les persones grans permetent als seus cuidadors centrar-Se en les seves tasques, sense preocupar-Se pel menjar.

Área de trabajo de Israel

¿Por qué contratar profesionales de Cronoshare?

Es gratuito
Nunca vas a pagar por usar Cronoshare: consigue presupuestos gratis y contacta con hasta 4 profesionales sin coste.

Compara precios de tu zona
Desde tu PC o smartphone, compara presupuestos para tus proyectos y servicios, sin compromiso.

Contrata con confianza
Puedes leer opiniones de otros clientes y ver el perfil de los profesionales para tener más información.

Servicios

Eventos y espectáculos: Catering

Empleos

Israel no ha indicado todavía sus empleos.

Valoraciones de clientes

Israel no tiene valoraciones todavía. Deja una valoración ahora y cuenta a otros clientes cómo trabaja Israel.

Escribir una valoración

Servicios relacionados