Comercial Apttcb Alicia Alvarez


Comercial Apttcb Alicia Alvarez

Comercial Apttcb Alicia Alvarez

Área de trabajo: Barcelona

Registrado el 17-11-2021

CONTACTAR CON Comercial Apttcb

es gratis y sin compromiso

Así es Comercial Apttcb Alicia Alvarez

Les avantatges de pertànyer al nostre col·lectiu de tècnics tributaris, que compta gairebé amb un miler d'associats arreu de catalunya i les illes balears es molt important.
La nostra quota és molt competitiva i trimestral, qui inclou diferents serveis de formació i informació, consultoria personalitzada en les àrees fiscal, laboral, mercantil, i comptable a través de la nostre web, mail, telèfon o visites concertades; i la subscripció a la base de dades d’iberley, que també incorpora un servei de consultoria.

L’apttcb té signat l’acord de col·laboració amb l’aeat per a la validació del certificat digital per a la presentació de declaracions de tercers davant de l'agència tributària, així com amb altres entitats i organismes oficials: e-Tributs, departament de justícia, registres mercantils, etc., i manté acords comercials amb diferents empreses del sector: banc de sabadell, lefebvre, wolters kluwer, etc.

També tenim signat un interessant acord de col·laboració amb compliance certifica, entitat certificadora la qual ha obtingut per part de la “entidad nacional de acreditación (enac)" de conformitat amb la norma une-En iso/iec 17024, la primera certificació de persones, en aquest cas expressament, d'assessor fiscal.
Col·laborador de la nostra associació. A través de la plataforma tt-Solucions podeu accedir a tota la informació de la certificació, què és, i quin són els requisits i condicions per aconseguir-La, a més d'accedir a les dades de contacte .
Pel que fa a la formació continuada, organitzem una mitjana anual de 100 actes formatius, en format presencial (quan les condicions ho permeten) i en streaming. Informació amb el portal www. Apttcb. Cat amb un apartat d´ accés exclusiu per els associats.

En l’època que estem amb tants canvis per part de les administracions, som una eina indispensable , guanyar temps i qualitat en el servei és fonamental.

Área de trabajo de Comercial Apttcb Alicia Alvarez

¿Por qué contratar profesionales de Cronoshare?

Es gratuito
Nunca vas a pagar por usar Cronoshare: consigue presupuestos gratis y contacta con hasta 4 profesionales sin coste.

Compara precios de tu zona
Desde tu PC o smartphone, compara presupuestos para tus proyectos y servicios, sin compromiso.

Contrata con confianza
Puedes leer opiniones de otros clientes y ver el perfil de los profesionales para tener más información.

Servicios

Abogacía, consultoría y asesoría: Asesores contables y asesores fiscales

Empleos

Comercial Apttcb Alicia Alvarez no ha indicado todavía sus empleos.

Valoraciones de clientes

Comercial Apttcb Alicia Alvarez no tiene valoraciones todavía. Deja una valoración ahora y cuenta a otros clientes cómo trabaja Comercial Apttcb Alicia Alvarez.

Escribir una valoración

Servicios relacionados