Cristina


Cristina

Cristina

Es de Lleida (Lleida)

Registrado el 13-03-2019

Email verificado

CONTACTAR CON Cristina

es gratis y sin compromiso

Así es Cristina

Sóc graduada en psicologia per la universitat autònoma de barcelona amb la doble menció de clínica d'adults i clínica infantojuvenil. He complementat la meva formació universitària amb el màster de psicologia general sanitària a la mateixa universitat. La meva experiència en l'àmbit públic s'ha desenvolupat tant amb adults com amb nens i adolescents en l'equip del csma i csmij de l'hospital parc taulí de sabadell i en el centre d'atenció i seguiment a les drogodependències (cas) de sarrià. Les funcions que realitzava consistien en valoracions diagnòstiques inicials, passació i correcció de proves psicològiques, creació d’informes, intervencions cognitiu-conductuals individuals i en grup, seguiments i assessorament a les famílies. En l'àmbit privat, he realitzat diferents intervencions d'avaluació i tractament en nens i adolescents amb necessitats educatives especials derivades d'alteracions del neurodesenvolupament (tea, tdah, tea, di, ...) i orientacions psicopedagògiques a pares. Paral·lelament he realitzat intervencions d'estimulació cognitiva en població adulta amb trastorns neurocognitius.
Per tal d'ampliar la meva formació m’he estat formant i preparant durant 3 anys a l'acadèmia persever de psicologia clínica de barcelona, on he anat consolidant coneixements de la psicologia clínica i de la salut quedant en molt bones posicions a l’examen pir.
Em considero una persona oberta, flexible i empàtica amb els pacients i les seves famílies. Valoro especialment la complementarietat professional en els equips de treball i em mostro receptiva i respectuosa amb les aportacions del grup.
Seria un plaer poder tenir una entrevista personal per ampliar la informació recollida en el currículum.
Rebi una cordial salutació,
Atentament,
Cristina calvo calvo

Área de trabajo de Cristina

Pide Precio Gratis en 1 minuto

1

Dices que profesional buscas

2

Hasta 4 profesionales contactan

3

Elige al mejor profesional (o no)

Servicios

Salud y medicina: Psicólogos | Psicólogos infantiles

Empleos


Cristina no ha indicado todavía sus empleos.

Estudios


Cristina no ha indicado todavía sus estudios.

Idiomas

Cristina no ha indicado todavía sus idiomas.